Geen producten (0)
Veel gestelde vragen
 
Bestelling
 
Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
 
Alle bestellingen die geplaatst worden via Verkoeling.shop worden geleverd door PostNL of de DPD. U ontvangt per e-mail een verzendbevestiging, nadat de bestelling vanuit ons magazijn is aangeboden bij de vervoerder. In deze e-mail wordt daarnaast de track & trace code vermeldt, zodat u uw bestelling kunt volgen.
 
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
 
Wanneer u voor 15.30 uur besteld, zal uw bestelling de volgende werkdag bezorgd worden. In hoge uitzondering kan het voorkomen dat uw pakket vertraging oploopt.
 
Zijn alle artikelen op voorraad?
 
Alle producten op de website zijn voorradig, mocht een product tijdelijk niet voorradig zijn dan zal deze niet bestelbaar gemaakt worden.
 
Kan ik mijn bestelling wijzigen?
 
U kunt ons altijd mailen met het verzoek om uw bestelling te wijzigen. In enkele gevallen, wanneer het pakket nog niet aangeboden is bij de vervoerder, is dit nog mogelijk. U kunt hiervoor het contactformulier invullen, vermeld hierbij uw bestelnummer en geef aan wat er gewijzigd moet worden.
 
Ik heb geen orderbevestiging of leveringsaankondiging ontvangen per e-mail, wat moet ik doen?
 
Deze e-mails worden door het programma automatisch verzonden. Mocht u deze niet ontvangen hebben, controleert u dan eerst uw map spam/ongewenst. Het kan namelijk weleens voorkomen dat deze e-mails hierin belanden. Anders kunt u het beste even contact met ons opnemen.
 
 
Bezorging
 
Hoeveel wordt er in rekening gebracht voor de bezorging?
 
Bezorgkosten bedragen € 4,95 per bestelling binnen Nederland en € 9,95 naar België.
 
Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
 
Nadat de bestelling is aangemeld bij de vervoerder, zult u een e-mail ontvangen met de track & trace code van uw pakket. Hiermee kunt u de bestelling volgen via de website van de vervoerder.
 
Kan ik de bestelling op een ander adres dan mijn factuuradres laten bezorgen?
 
Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces heeft u de optie om een ander verzendadres op te geven, afwijkend van het factuuradres.
 
Mijn bestelling is nog niet binnengekomen, wat moet ik doen?
 
Het komt zelden voor dat een bestelling niet geleverd wordt. In enkele gevallen kan dit helaas toch het geval zijn. Mochten er problemen zijn (en u heeft wel een track & trace code ontvangen), kunt u contact opnemen met PostNL (via: www.postnl.nl/klantenservice/#/Consument) of de DPD (via:https://www.dpd.com/nl/nl/support/veelgestelde-vragen/). Indien u uw bestelling na een week nog niet in ontvangst heeft mogen nemen, kunt u contact opnemen met Verkoeling.shop
 
 
Ruilen of Retourneren
 
Binnen welke tijd kan ik mijn bestelling terugsturen?
 
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, hierna is dit helaas niet mogelijk (tenzij het probleem onder de garantie valt).
 
Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
 
U dient de ongebruikte goederen (met daarbij een kopie van de factuur en eventueel het retourformulier) onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons:
 
Feel Cool
Postbus 66
4793ZH Fijnaart
Nederland
 
terug te zenden. Bij voorkeur in de originele/onbeschadigde verpakking. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
 
Let op! Koelproducten, die met water geactiveerd dienen te worden, kunnen alleen geretourneerd worden als deze niet geladen zijn geweest, anders worden deze niet geaccepteerd.
 
U dient het pakket zelf voldoende gefrankeerd terug te sturen.
 
Hoe kan ik mijn bestelling ruilen?
 
U dient het artikel hiervoor ongebruikt, in de originele verpakking met een kopie van de factuur met daarop vermeld voor welk artikel u het teruggestuurde artikel wilt ruilen op te sturen naar:
 
Feel Cool
Postbus 66
4793ZH Fijnaart
 
Verder dient u indien van toepassing het prijsverschil over te maken op IBAN: NL24RABO0137920431, ten name van: Feel Cool te Fijnaart onder vermelding van uw oude bestelnummer en ruilen voor ………
 
Let op! Koelproducten, die met water geactiveerd dienen te worden, kunnen alleen geruild worden als deze niet geladen zijn geweest, anders worden deze niet geaccepteerd.
 
U dient het pakket zelf voldoende gefrankeerd terug te sturen.
 
Hoe en binnen welke tijd krijg ik mijn geld teruggestort?
 
De geretourneerde producten worden door ons nagekeken na aankomst in het magazijn. Als alles in orde is en aan alle eisen voldaan is, zullen wij het te verrekenen bedrag direct aan u terugstorten.
 
Overige vragen
 
Mocht u nog vragen hebben die u niet heeft gevonden op deze pagina, dan kunt u deze altijd mailen:
 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid