Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Koelhoofddoek Camouflage

€ 12,45 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

De koelhoofddoek is speciaal bedoeld om mensen comfortabel koel te houden bij warme temperaturen. De koelhoofddoek is gemaakt van dik katoen waar speciaal ontwikkelde koelkristallen in zitten. Koelkristallen hebben de eigenschap zich vol te kunnen zuigen met water, tot wel 200 keer hun begingrootte.

De koelhoofddoek dient te worden ondergedompeld in koud water, en moet daar ongeveer 10 minuten in blijven liggen. Als de kristallen zijn volgezogen met water houden ze de koelte van het water vast. De volgezogen koelhoofddoek behoudt zijn verkoelende eigenschappen tussen de 2 - 10 dagen, afhankelijk van de warmte buiten waardoor de kristallen hun water laten verdampen.

De koelhoofddoek kan keer op keer gebruikt worden. Om de koelhoofddoek snel koud te laten worden kan hij even in de vriezer of koelkast worden gelegd. Ondanks dat de koelhoofddoek zich volzuigt met water voelt hij een uurtje na het inweken helemaal droog aan.

De koelhoofddoek koelt de aderen die dicht aan de oppervlakte van de huid liggen. Het bloed dat door de aderen stroomt komt langs de koelhoofddoek en daardoor koelt het bloed af. Het verkoelde bloed stroomt weer verder door het lichaam waardoor het lichaam afkoelt, hetzelfde effect als het houden van polsen onder stromend koud water voor snelle verkoeling !

Alle koelproducten worden geleverd met zeer uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Ook interessant

€ 10,95 € 12,95
€ 10,95 € 12,95
€ 10,95 € 12,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid