Geen producten (0)
Geen producten (0)

Waarom verkoeling voor honden?

Lekker warm weer is voor uw hond eigenlijk helemaal niet zo fijn. Een hond heeft namelijk maar weinig zweetklieren. Met warm weer ligt oververhitting dus altijd op de loer en dat willen we natuurlijk beslist niet laten gebeuren voor onze trouwe viervoeters. Honden hijgen om hun lichaamstemperatuur te reguleren, maar bij warm weer kost hijgen juist weer veel energie voor uw hond.

Om de hond koel te houden of veilig te laten afkoelen zijn er verkoelingsproducten speciaal voor honden ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld een koelband, koelmat, bandana koelhalsband en zelfs verkoelend speelgoed. Voor iedere hond en zijn bezigheid is er wel een geschikt product verkrijgbaar. Er zijn producten te krijgen die direct gebruiksklaar zijn, maar er zijn ook producten die geactiveerd dienen te worden met water. Zo zijn er diverse koelmatten en koelbanden in verschillende maten kleuren en varianten te koop. Wat natuurlijk ook erg leuk is voor de hond die zich rustig moet houden met warm weer is verkoelend speelgoed. Toch lekker spelen maar met veel minder risico op oververhitting. Bij iedere rubriek vindt u informatie hoe het artikel werkt, als er iets niet geheel duidelijk is neem dan gerust contact met ons op en wij zullen uw vragen beantwoorden.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid