Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bandana Koelhalsband Scottish Grey

€ 8,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Meten is weten! Voorkom teleurstellingen en onnodig heen en weer sturen. Meet de nekomvang van uw hond correct op.
(De nekomvang meet u strak gemeten om de hals van de hond)

 

Wat is een bandana koelhalsband?

Het is een leuke halsdoek, die ontwikkeld is om uw hond buiten een hippe uitstraling net wat meer verkoeling te bieden als een gewone koelband.

Bandana Koelhalsband Roses blijft koel tussen de 2 en de 5 dagen, dit is afhankelijk van de buitentemperatuur. De bandana kan keer op keer geladen worden.

Waarom een bandana voor uw hond?

Om oververhitting tegen te gaan. Onze honden kunnen niet echt zweten, waardoor ze minder gemakkelijk hun warmte kwijt kunnen raken. Daarom is een koelhalsband ontwikkeld met daarin HydroQuartz/koelkristallen, die een verkoelende werking hebben op de hals van uw hond. In de hals van de hond lopen dicht aan de oppervlakte van de huid de slagaderen. Het bloed dat door deze aderen stroomt koelt hierdoor dus af en dit bloed stroomt weer verder door het lichaam, waardoor het lichaam afkoelt. U kunt dit vergelijken met het houden van uw polsen onder koud water voor een snelle verkoeling.

Hoe te activeren?

U dompelt de koelhalsband onder in een bak met koud leidingwater en zo worden de HydroQuartz/koelkristallen binnen enkele minuten geactiveerd tot een actief verkoelende gel. De koelhalsband zal na het activeren niet ijskoud aanvoelen, dat is voor de hond namelijk een bijzonder onprettig gevoel. De verkoelende gel absorbeert de lichaamswarmte van de hond en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk. U kunt voor wat extra verkoeling de bandana even in de koelkast leggen.

In iedere koelhalsband zit een etiket waarin staat hoe lang u de band in het water dient te houden en hoe dik de bandana maximaal mag worden.

Let op bandana koelbanden kunnen overladen worden! 

  • De koelhalsbanden zijn leverbaar in diverse kleuren en maten
  • Dit koelproduct wordt geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing.
  • Op veiligheid getest in Duitse en Amerikaanse laboratoria.
  • Niet getest op proefdieren.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid