Geen producten (0)
Geen producten (0)
Prijs vanaf € 17,95
Koelmat Pacific Blue
 

Koelmat Pacific Blue

€ 24,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

De Koelmat Pacific Blue is gevuld met HydroQuartz, deze Quartz wordt geactiveerd als u de koelmat even onderdompeld in koud water. Hierna blijft de mat voor enkele dagen een koele aangename ligplaats voor uw hond.

Wat is een koelmat? 

Koelmatten zijn gemaakt van dikke katoenen stof met daarin speciaal ontwikkelde HydroQuartz, die een verkoelende werking hebben voor uw hond. De koelmatten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren en zijn zowel binnen als buitenshuis te gebruiken. De maten XL en XXL bestaan uit twee delen, welke aan elkaar bevestigd kunnen worden met klittenband. 

Koelmat Pacific Blue behoudt zijn verkoelende werking tussen de 2 en 5 dagen, afhankelijk van de buitentemperatuur en kan keer op keer gebruikt en geladen worden.

Waarom een koelmat voor uw hond?

Om oververhitting tegen te gaan. Honden zoals u weet kunnen niet zweten. Ze hijgen om hun lichaamstemperatuur te reguleren, maar hijgen kost bij warm weer heel veel energie voor de hond. Om ze te helpen koel te blijven is er een koelmat ontwikkeld met daarin de HydroQuartz, die een verkoelende werking hebben. Zo kunt uw hond zich prettig en koel voelen en dat is wat we onze hond gunnen. 

Hoe te activeren?

U dompelt de mat onder in een grote bak/emmer met koud leidingwater en zo worden de HydroQuartz/koelkristallen binnen enkele minuten geactiveerd tot een actief verkoelende gel. Een koelmat zal na het activeren niet ijskoud aanvoelen, dat is voor de hond namelijk een bijzonder onprettig gevoel. De verkoelende gel absorbeert de lichaamswarmte van de hond en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk.

Aan iedere mat zit een etiket waarin staat hoe lang u de band in het water dient te houden en hoe dik de band maximaal mag worden.

Let op koelmatten kunnen overladen worden! 

  • Dit koelproduct wordt geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing.
  • Op veiligheid getest in Duitse en Amerikaanse laboratoria.
  • Niet getest op proefdieren.

Controleer regelmatig of de koelmat nog onbeschadigd is. Laat de koelmat ook altijd vrijwillig gebruiken door uw hond in uw zicht.

Ook interessant

€ 17,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid