Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hondenkoelmat 100 x 60 cm

€ 49,95 € 33,95 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Deze koelmat is een kant en klare direct bruikbare gel gekoelde nylon mat, die wordt geactiveerd door lichaamsdruk van de hond, dus zonder water. Daarna blijft deze voor enkele uren koel. Om hem opnieuw te activeren moet deze voor enkele minuten onbelast zijn.

Waarom een koelmat?

Heerlijk warm weer, maar toch is het voor honden niet zo fijn! Een hond heeft weinig zweetklieren, dus met warm weer ligt oververhitting altijd op de loer. Dat willen we natuurlijk beslist niet laten gebeuren voor onze trouwe viervoeter. Ze hijgen om hun lichaamstemperatuur te reguleren, maar hijgen kost bij warm weer heel veel energie voor de hond. Om uw hond veilig te laten afkoelen is er de koelmat, want tenslotte is een blije hond een blije eigenaar!

De koelmatten zullen niet ijskoud aanvoelen, dit is voor honden een bijzonder onprettig gevoel (net zoals bij mensen). Desondanks zal de gel in de mat voldoende warmte onttrekken aan het dier en via verdamping afvoeren. De gel in de koelmat heeft een lagere temperatuur dan de lichaamstemperatuur van uw hond en dit zorgt voor de afkoeling.

Een mat wordt geactiveerd als de hond op de mat gaat liggen/zitten voor een periode van 3 tot 4 uur. De koelmat activeert zichzelf opnieuw als deze enkele minuten niet gebruikt word en de hond er hierna opnieuw op plaats neemt. De koelmat kan door uw hond overal gebruikt worden, zowel binnen als buitenshuis of in de auto, op reis, etc. Hij is eenvoudig schoon te maken door er een vochtige doek overheen te halen.

Gemakkelijk mee te nemen, simpel in gebruik en eenvoudig op te vouwen en gebruiksklaar zonder water.

Controleert u wel regelmatig of de koelmat nog onbeschadigd is. Laat de mat ook altijd vrijwillig gebruiken door uw hond in uw zicht.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid