Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Koelmat Tropical Mint

€ 26,99 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Koelmat Tropical Mint is een kant en klare koelmat die verkoeling geeft als u hond plaats neemt op de koelmat.

Waarom een koelmat?

 

Heerlijk warm weer, maar toch is het voor honden niet zo fijn. Een hond heeft namelijk weinig zweetklieren, dus met warm weer ligt oververhitting altijd op de loer. Dat willen we natuurlijk beslist niet laten gebeuren voor onze trouwe viervoeter. Om uw hond veilig te laten afkoelen is er de honden koelmat Tropical een tevreden hond is namelijk een tevreden eigenaar.

Deze koelmat met een zomers tintje is een kant en klare direct bruikbare gel gekoelde nylon mat, die wordt geactiveerd door de lichaamsdruk van de hond, waarna deze koel blijft voor enkele uren. Om de koelmat opnieuw te activeren hoeft uw hond er maar een paar minuten vanaf om daarna weer voor een aantal uur een heerlijke verkoeling te voelen.

Hoe werkt deze koelmat?

De koelmat tropical werkt zonder water of elektriciteit, maar is gevuld met een zelf koelende gel die wordt geactiveerd als de hond op de mat plaats neemt. De koelmat blijft koel gedurende een periode van 3 tot 4 uur afhankelijk van de temperatuur. De mat activeert zichzelf opnieuw als deze enkele minuten niet gebruikt wordt en uw hond er hierna opnieuw op plaats neemt.

De koelmat kan binnen en buiten gebruikt worden, controleer natuurlijk wel regelmatig of de koelmat nog onbeschadigd is. Laat de koelmat ook altijd vrijwillig gebruiken door uw hond in uw zicht.

Gemakkelijk mee te nemen en eenvoudig op te vouwen.

Afmeting: 90 x 50 cm

Ook interessant

€ 49,95 € 33,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid