Geen producten (0)
Geen producten (0)
Prijs vanaf € 19,49
Koeltuig Koeltuig Koeltuig Koeltuig
1 2 3 4
 

Koeltuig hond

€ 19,49 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving
Maat - maximale nekomvang (vaste maat, niet verstelbaar)
Geschikt voor borstomvang (A)
XXS - 25 cm
32 - 40 cm
XS - 26 cm
36 - 46 cm
S - 30 cm
39 - 48 cm
M - 35 cm
50 - 64 cm
L - 41 cm
58 - 78 cm

 

Een koeltuig voor honden biedt uw hond meer verkoeling in de zomer.

Hoge temperaturen zijn voor een hond een belasting omdat ze geen zweetklieren hebben om de warmte kwijt te raken. Help ze daarom om ook op warme zomerdagen te genieten met een verkoelend tuig. Het koeltuig is geeft veel verkoeling en werkt door middel van verdamping. Het is heel simpel in gebruik, 30 seconden onderdompelen in koud water en hij is klaar voor gebruik. Aan het tuig zit ook een oogje waar u de lijn van de hond aan kunt bevestigen. Het tuig blijft voor circa 5 dagen werkzaam afhankelijk van de buiten temperatuur. U kunt het koeltuig steeds weer opnieuw gebruiken door hem opnieuw te activeren met koud water.

Hoe werkt het koeltuig voor honden?

Als u het koeltuig in het water onderdompelt wordt de speciaal ontwikkelde HydroQuartz in het product geactiveerd tot een actief verkoelende gel. Deze HydroQuartz gel absorbeert de lichaamswarmte van uw hond en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk.

Biedt verlichting bij onder andere:

  • Hittestress
  • Verhoogde lichaamstemperatuur
  • Benauwdheid door hittestress

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven. Bekijk ons privacy beleid